Φωτογραφίες πρίν-μετά

Στην παρούσα σελίδα θα δείτε μερικές από τις περιπτώσεις βλεφαροπλαστικής (φωτογραφίες) από το αρχείο του Νώντα Καποσίτα. Η περιοχή των βλεφάρων αφορά τα άνω και τα κάτω βλέφαρα αλλά και τις ρυτίδες γύρω από αυτά.

Υπάρχουν περιπτώσεις που απαιτείται βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων (90%) και περιπτώσεις που η βλεφαροπλαστική αφορά είτε τα άνω είτε τα κάτω βλέφαρα.Η περιοχή στην έξω περιοχή των ματιών, συμπάσχει με την μορφή των ρυτίδων (πόδι της χήνας).

Αυτή η περιοχή αντιμετωπίζεται με βοτοχ.Στην σελίδα θα δείτε φωτογραφίες βλεφαροπλαστικής όπου συνδυάσαμε μεθόδους για να πετύχουμε νεανικό βλέμμα.

Στην περίπτωση αυτή κάναμε βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων, βοτοχ στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, και στο πόδι της χήνας και επιπλέον ακολουθήσαμε ένα πρόγραμμα φαρμακευτικού πίλινγκ για περίοδο 7 εβδομάδων.

Η ίδια περίπτωση σε en face προβολή

Στην περίπτωση αυτή έγινε βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων,βοτοχ μετώπου, μεσοφρύου και στο πόδι της χήνας και spot cream θεραπεία για 6 εβδομάδες

Στην περίπτωση αυτή έγινε βλεφαροπλαστική άνω και κάτω βλεφάρων

Στην περίπτωση αυτή έγινε βλεφαροπλαστική άμφω, λίφτινγκ προσώπου και λαιμού και βοτοχ μετώπου, μεσοφρύου, και στο πόδι της χήνας.

Περισσότερες περιπτώσεις μπορείτε να δείτε στο κεντρικό site: www.kapositas.gr